8.03.2008 г., 19:22 ч.

Честит празник!!! 

  Поезия » Любовна
1172 0 18
 

Честит ви празник!

И да не сте самички,

мили женички...

 

На този празник

ден е за изневяра,

в нея е чарът...

 

На този празник

всичко ви е простено

и позволено...

 

„Грях ще е, ако

не сториш грях." Ах? Как? Пак?

Аз ви давам знак...

 

© Росен Яворов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??