Mar 8, 2008, 7:22 PM

Честит празник!!! 

  Poetry » Love
1173 0 18
 

Честит ви празник!

И да не сте самички,

мили женички...

 

На този празник

ден е за изневяра,

в нея е чарът...

 

На този празник

всичко ви е простено

и позволено...

 

„Грях ще е, ако

не сториш грях." Ах? Как? Пак?

Аз ви давам знак...

 

© Росен Яворов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??