1.03.2017 г., 13:02 ч.

Честит празник! 

  Поезия » Свободен стих
474 0 0

Честит празник и от нас,

изправят се пред всички вас

три студентки приказливи,

за вашите деца работливи.  

Практиката си държавна

караме я в този клас.

С децата всичко е забавно,

когато влезем ние в час.

Благодарни сме на госпожата

за помоща и топлината.

Благодарим ви за вниманието,

продължавайте по пътя на знанието!

© Мимету Сладката Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??