8.03.2020 г., 19:53 ч.

Честит празник 

  Поезия
525 1 2

 

Честит празник скъпи момичета,
вие, които цял живот ни обичате.
Детето, момчето, съпруга.
Проплакало, сбило се, кривнал със друга.
Галили, вярвали, сълзи преглъщали.
С обич, с утеха и с прошка отвръщали.
А ние, залисани често забравяме
онова малкото Нещо да даваме.
Нещото, част от мъжката сила-
просто да кажем: Обичам те мила!          

© Събчо Събев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубаво е!
  • Аз ти благодаря, Ангелче! На теб и на многото други прекрасни жени, които съм срещнал през живота си.
Предложения
: ??:??