14.02.2007 г., 9:02 ч.

Честит празник 

  Поезия
913 0 7

Цветя... подаръци... парфюми.

бижута... лъскави пакети...

усмивки... радост... нежни думи...

прегръдки... шепот... устни слети.

нежност... тръпка... изживяване

страст... поглъщане... вулкан...

огън... лудо преживяване...

крясък в ритъма припрян...

ласка... удовлетворение...

мрак... красиви чудеса...

празник или пък спасение

или ден на Любовта.        

© Зл Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??