Feb 14, 2007, 9:02 AM

Честит празник 

  Poetry
931 0 7

Цветя... подаръци... парфюми.

бижута... лъскави пакети...

усмивки... радост... нежни думи...

прегръдки... шепот... устни слети.

нежност... тръпка... изживяване

страст... поглъщане... вулкан...

огън... лудо преживяване...

крясък в ритъма припрян...

ласка... удовлетворение...

мрак... красиви чудеса...

празник или пък спасение

или ден на Любовта.        

© Зл Павлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??