14 feb 2007, 9:02

Честит празник 

  Poesía
929 0 7

Цветя... подаръци... парфюми.

бижута... лъскави пакети...

усмивки... радост... нежни думи...

прегръдки... шепот... устни слети.

нежност... тръпка... изживяване

страст... поглъщане... вулкан...

огън... лудо преживяване...

крясък в ритъма припрян...

ласка... удовлетворение...

мрак... красиви чудеса...

празник или пък спасение

или ден на Любовта.        

© Зл Павлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??