14.12.2007 г., 13:37 ч.

Честит първи сняг ;) 

  Поезия
791 0 4

Рой снежинки бързокрили -

скачат дечурлигата сънливи.

Гледат радостно в захлас -

"Пръв снега ще пипна аз!"

Милиметър или два -

да ни е честит снега! :)

 

14.12.07г, Бургас

© Вили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??