26.10.2014 г., 9:04 ч.

Честит първи сняг 

  Поезия » Пейзажна
583 1 0

Тихо събуждане.
Дантела от сняг. 
Балеринки във въздуха.
Събуждащ се град. 
Усещане за ново начало...

 

 

© Галя Кутулева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??