Oct 26, 2014, 9:04 AM

Честит първи сняг 

  Poetry » Landscape
595 1 0

Тихо събуждане.
Дантела от сняг. 
Балеринки във въздуха.
Събуждащ се град. 
Усещане за ново начало...

 

 

© Галя Кутулева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??