14.11.2008 г., 8:48 ч.

Честит Рожден Ден 

  Поезия » Любовна
2598 0 2
Чудим се какво да ти пожелаем?
Щастие или късмет,
или двете в комплект.
Любовта ти стига,
за да бъдеш ти щастлива.
Ние вярваме в теб,
че ще успееш занапред.
Хората ще ти завиждат
и при тебе ще прииждат.
Добротата в тебе е голяма
и друга като тебе няма.
Ти си слънце в нашите сърца,
мила, скромна и винаги добра.
Продължавай да мечтаеш
и смело да дерзаеш!


Посветено на моята сестра по случай рождения и ден!

© Ваня Дянкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??