18.07.2019 г., 0:48 ч.  

Честит рожден ден! 

  Поезия » Любовна
543 0 2

Днес е ден специален

за мен и други двама,

те са те сътворили,

за да бъдеш мойта дама.

 

Днес преди години

съдбата е решила –

нека бъде толкова красива,

колкото и мила!

 

И усмихва се съдбата,

днес, в деня рожден, 

защото мойта мила дама

празнува го със мен!

© Филип Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??