Днес е ден специален
за мен и други двама,
те са те сътворили,
за да бъдеш мойта дама.
Днес преди години
съдбата е решила –
нека бъде толкова красива,
колкото и мила!
И усмихва се съдбата,
днес, в деня рожден,
защото мойта мила дама
празнува го със мен!
© Филип Филипов Todos los derechos reservados