Приятели, днес моята майка - най-всеотдайната, най-себераздаващата се и
най-добрата майка и баба, има Рожден ден!!!
За нея - от мен, най-непокорната и непослушна, най-своенравната и опака дъщеря!!!
Днес искам да ти кажа само
със прости думи толкоз много:
Безкрайно те обичам, мамо
и, моля, не съди ме строго!!!
Не бях аз най-добрата щерка,
която слуша твоите съвети!
Животът ме подложи на проверка -
така родиха се моите куплети!
В най-трудните минути бе до мене,
без да съзнавам, сила ти ми даде!
Не позволи на злото да ме вземе,
постави там невидима преграда!
Да мога искам в тебе да се сгуша
и да усетя прошката ти свята!
Сърцето ти до мойто да послушам -
за мен ще дойде Раят на земята!!!
Обичам те, мамо и всички - и деца, и внуци - много те обичаме!!!
Бъди жива и здрава, за да се радваш и на правнуци от всички внуци!!!
© Валентина Харизанова Всички права запазени