24.05.2017 г., 18:15 ч.

Честит рожден ден, мила лелю! 

  Поезия » Свободен стих
1032 1 2

Честит рожден ден, мила лелю!

 

Може би трябва да го кажа днес,

а може би трябва да го кажа утре,

но този ден всички знаем е много щастлив,

приютен в сърцето на тази красива жена.

 

Една жена, изпълнена с любов и живот,

винаги готова да се раздава до безкрай.

Една жена, изписваща хода с крилете си,

стъпка по стъпка, в всяка следи от цветя.

 

Птичките вече пеят под прозореца ти,

а небесата нетърпеливи галят пианото,

за да благословят този светъл ден

прегърнати от дома на твоята благословия...

 

Гостите вече пристигат, тържеството дойде,

но всички ще имат да чакат, дълго да чакат...

защото аз съм най - нетърпеливата птичка

да те прегърне и да ти пожелае още щастие...

 

Най - нетърпеливата птичка да ти каже

Честит рожден ден, мила лелю! Обичам те!

Най - нетърпеливата птичка да ти изпее

целуни душата ми и обгърни я в светлината си.

 

 

 

 

 

 

 

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

написано 22. 05. 2017 год.

Рождения ти ден беше вчера, мила моя лелю Тони, но вдъхновението продължава!

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??