21.03.2010 г., 14:19 ч.

Честита първа пролет! 

  Поезия
1777 0 2

Нека пролетта ни носи радост,
нека слънцето носи заряд,
нека с цветята се будят надежди,
с пролет пробуждаща духът да е млад!


Кокиченце мило, бодро наднича,
иглика на слънце виж се припича,
събужда ни нежно птичата песен,
Слънце, събуждаш живота чудесен!

 

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??