12.10.2011 г., 12:22 ч.

Честитка пратих 

  Поезия » Бели стихове
397 0 1

Честитка пратих днес аз на земята,

отново в крак с модата е тя,

с нови дрехи най-прекрасни

на модно дефиле е тези дни.

 

Реши и просто тя смени си тоалета,

доказа ни, че с всяка дреха е красива,

с решителна ръка пастелни тонове наложи

и ни показа вълшебството на есента.

 

Изпрати дъжд, почисти мръсни дрехи

и блеснаха дървета и поля,

след него вятърът премина

да бъдат сухи в своята чистота.

 

Магията на цветовете

обхванала е пак света,

прекрасна, златокоса есен

изпълва погледа сега.

 

Омайваща, спокойна красота

препълва пак душите наши,

дошла е вече есента

и поздрав праща ни с усмивка…

 

 

© Росица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Омайваща, спокойна красота

    препълва пак душите наши,

    дошла е вече есента

    и поздрав праща ни с усмивка
    Нека е усмихнат твоя ден!
Предложения
: ??:??