Клонинг клонинга подгони, камуфлажът е добър,
всичките хамелеони са за мене бял кахър.
Куче влачи – диря няма. Бавно охлюв, но пълзи,
комедийна мелодрама – ред сополи, ред сълзѝ.
Сериалът е безкраен, пъстър, шумен маскарад
в ложа царят гол мечтае, в злато да го облекат.
Телевизия не гледам, май излязох будала
и в антракт – 24/7 аз изглежда съм била.
Нищо, де, ще се поправя. Честна вещерска! Уви,
аз каквато съм – такава. Нищо, карай да върви!
Тънък ми е макиажът и с главата май съм бръм,
но каквото и да кажат, съм това, което съм.
© Надежда Ангелова Всички права запазени