6.02.2008 г., 10:59 ч.

Четиристишие 1 

  Поезия
971 0 0
Носталгия сърцето ми обгръща -
за отминалите дни.
Да, но миналото се не връща,
колкото и да боли.

© Плами Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??