5.02.2009 г., 11:44 ч.

Четвъртият райх 

  Поезия » Друга
516 0 1
Чудя се какво става със света днес
хората са подложени на ежедневен стрес
много други са с малко акъл някой без
нова раса е в процес на синтез
стадото овце се контролира от елита
докато всеки кога ще се оправим се пита
демокрацията е нищо повече от разделение
тя не носи от корупцията спасение
пирамида на социалните класи при това легална
малко хора виждат системата брутална
създадена на малко хора много власт да даде
системата е враг на всеки - възрастен или дете
медиите под техен контрол ежедневно ни зомбират
телевизора е създаден от хора целящи да ни хипнотизират
във екрана с предавания забавни
да не мислим много да сме бавни
мисловно и мъртви душевно
мачкат ни всякак и ежедневно
не си ли се чудил защо винаги има пари за забавления
а за болници и училища се разчита само на дарения
елитът иска глупаво неосъзнато население
оформят още от дете твоето мнение
на такова каквото те искат
още от училище започват да те притискат
фалшиви знания от учебниците учиш
под предтекст че без тях в живота няма да сполучиш
започваш работа и вече си истински роб
работиш и плащаш данъци до гроб
парите се печатат от дългове на държавата
които постоянно се увеличават и то здравата
следователно всичко поскъпва и всички ние
наливаме пари на елита който зад политиците се крие
50 процента от парите в света се намират в 2 % от хората стресна се май
време е да се осъзнаем и на четвъртия райх да сложим край

© Христо Воденичаров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??