24.07.2008 г., 15:16 ч.

Чичо Гошо за риба 

  Поезия » Хумористична
582 0 4

Чичо Гошо се приготви

с анцуга и двете котви.

Взе си въдица и шапка,

и закуска да си папка.

 

През вратата той излиза

и по стълбите заслиза.

Котвата му се оплете

и му падна от ръцете.

 

Чичо Гошо я настъпи

и направи чупки тъпи.

И преметна се торбата,

и му падна във краката.

 

От болката загледа клето

и се пльосна до мазето.

И заохка,  и запъшка,

и започна да се тръшка.

 

В болницата той постъпи,

гледа докторите скъпи,

раните му как зашиват,

и му се присмиват.

© Y. Panda Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??