Зад бюрото, от сутринта, клати своите крака.
Първото кафе изпи, но все още му се спи.
Кисел е и този ден, пак налегнал го е лен.
А на бюрото, разпиляни, чакат преписките стари.
Нещо, ще изчакат още - ще прегледа своята поща.
Има важна новина, пак спечелил е търга!
Комисионна днес ще има, на Хавай ще да почива!
© Смач Всички права запазени