4.07.2010 г., 9:50 ч.

Числото на разума 

  Поезия » Хумористична
772 0 23

 

Как искам да се влюбя пак -

Вселената да гръмне,

очаквам от Венера знак,

а Марс стои изтръпнал.

 

Нумеролозите мълчат -

в числото съм на разума,

изминала съм труден път,

с почивка съм наказана.

 

Но как сърцето си да спра -

да не обича никой,

Какво да кажа на плътта -

да остарява тихо?!

 

Не искам хорските уста

за мене да са пас,

в почивката си ще сваля

комшията над нас.

© Ивон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??