Произведението не е подходящо за лица под 18 години
Съблякох се гол
и тръгнах по градските улици,
влязох в огромния мол,
развях задник сред другите задници.
Щом царят е гол
и голя вода е държавата,
работиш кат' вол
и всичко е нейде на майната,
защо ли пък не
да покажа последното скрито?...
Един гол .., чифт ....,
и дупе, което всеки го рита...
***
Бе вид мой протест,
но никой дори не ме забеляза.
Излъгах... получих 5 покани за секс,
но защо ли една поне жена не я каза?...
21.09.2024.
© Георги Каменов Всички права запазени