6.11.2018 г., 23:01 ч.

Чисто сърце 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
451 0 2
Чисто сърце

 

Скъпи мой, живей като ангел,
закрилящ живота и любовта.
Обичам те! Орисана съм с този огън!
Чувствата от тялото преливат
и пишат мелодия любовна.
Единствена свидетелка — луната,
душата ми прегръща с усмивка.
А ти сърцето ми зарадва с любов,
аз искрено повярвах,
че дошла е любовта при мен,
затова копнее моето сърце
пътя търси в безкрая,
да те прегърна с мойта топлина.
Не искам аз подарък,
а само с тебе да вървя
докато тупти сърцето чисто,
докато се превърна в земя.

© Йонка Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??