Най-прекрасна си в света,
ти си светлото утро за мен.
Ангел свят, дай ми пролетта,
ела, аз от теб съм възхитен!
Пленен от неземна чистота,
аз успокоих духа си натъжен,
стоплен бях от теб - жената,
нощта приключи, грее ден.
Сълзите ми вече не падат,
топли ме светлина от рая -
ти - добра, красива, млада -
ще ме утешаваш чак до края!
© Георги Всички права запазени