5 янв. 2023 г., 15:28

Чистота 

  Поэзия » Любовная
651 0 0

Най-прекрасна си в света,

ти си светлото утро за мен.

Ангел свят, дай ми пролетта,

ела, аз от теб съм възхитен!

 

Пленен от неземна чистота,

аз успокоих духа си натъжен,

стоплен бях от теб - жената,

нощта приключи, грее ден.

 

Сълзите ми вече не падат,

топли ме светлина от рая -

ти - добра, красива, млада -

ще ме утешаваш чак до края!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??