15.06.2008 г., 15:30 ч.

Човекът 

  Поезия » Философска
674 0 16
 

Човекът

 

Той,

империи  прави.

И съгражда.

И срива.

Той,

е зърно.

И плява.

Той,

се  ражда.

Убива.

...

 

Но понякога

тихом,

крие сълзи

във шепа.

И това е велико!

Преди всичко -

човек е.

 

© Александър Калчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??