Jun 15, 2008, 3:30 PM

Човекът 

  Poetry » Phylosophy
673 0 16
 

Човекът

 

Той,

империи  прави.

И съгражда.

И срива.

Той,

е зърно.

И плява.

Той,

се  ражда.

Убива.

...

 

Но понякога

тихом,

крие сълзи

във шепа.

И това е велико!

Преди всичко -

човек е.

 

© Александър Калчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??