3.11.2011 г., 11:09 ч.

Човешка комедия 

  Поезия » Гражданска
582 1 6

 

 

 

 

ЧОВЕШКА КОМЕДИЯ

 

 

Вървяхме напред – надалече,

връщахме се назад – към природата,

завихме налево,после – надесно,

молихме се жално на божеството небесно…

Ала от нийде взорът надежда не види –

сал пясък,мумии и пирамиди…

Но идва справедливото житейско време

за осакатеното човешко племе,

жертва на цинична тайна каста,

обсебена от канибалска краста…

Новото хуманно поколение

ще ги запрати в забвение,

ще ги запрати на бунището,

ще освободи терена на игрището…

Ще се роди отново пак човека,

за да живее чак до века -

в мир, правда и благоволение

за изстрадалото наше земно население…

© Лиляна Благоева Андреева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??