Усетиш ли, че не можеш
красотата на чувствата си
да ми подаряваш с отдаденост
и, когато знаеш, че можеш
да ме нараняваш -
кажи ми, умолявам те!
Или от мислите ти наум
да ги прочета в очите ти.
Или на лист хартия
ми го напиши с откровеност,
за да знам.
И да мога човешкото ти
да не забравям.
Г.Ф.Т
© Георги Табаков Всички права запазени