13.01.2007 г., 17:50 ч.

...чрез тебе... 

  Поезия
666 0 19


...чрез тебе...

Познавам себе си чрез тебе! -

Че ти ми се съпротивляваш,

И всички мъртви нервни клетки

Не са това, което даваш...

 

Пречиствам себе си чрез тебе! -

Без миналото да проклинам,

Че в него кълна на това е,

Което днес ценя и имам...

 

Разхубавявам се чрез тебе! –

Тъй става с прашен летен ден,

Получил в дар венец-дъга

От някой пламнал облак плетен...

© Дивна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??