29.03.2020 г., 7:48 ч.

Чуден свят 

  Поезия » Философска
431 0 0

Нищо в този свят не е дошло случайно...

Природата е изградила ред определен.

Ако всеки разгадае нейната тайна -

към хармония да бъде устремен.

С всяко ново утро да е благодарен,

да съзира светлинка и в тъмнината.

В забързания ритъм на живота шарен,

да следва мелодията на душата...

Да цениш обикновените неща,

които те правят истински богат!

А колко много неоткрита красота

има в този безумно чуден свят!

© Василена Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??