21.01.2010 г., 0:13 ч.

Чуден Сън 

  Поезия » За деца
779 0 1

 

Бях на морето,
с пясък си играх.
Тогава стана нещо чудно.
Кит един изплува
и ми заговори той с човешки глас:
- Момченце мило, ха, ела.
Искам нещо да ти споделя. -

 

и отведе ме далече,
в чудна някаква страна,
при говорещи дървета,
в дворци със пет слънца,
с гледки чудни, дивни
и със пъстри синева.

 

~*~

© Катерина Лулф Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ето човек със страхотно въображение и талант за писане-добра комбинация ^^
Предложения
: ??:??