4.12.2018 г., 21:38 ч.

Чудна Коледа 

  Поезия » За деца
1014 0 2

Дядо Коледа кажи, 

още ли пътуваш ти. /2/

Щото всичките деца, 

тебе чакаме сега./2/

 

пр. 

 

Хайде скачайте деца, 

да направим кръг сега, 

хопа-тропа, скок подскок, 

днес е чудна Ко-ле-да. /2/

 

Дядо Коледа дойде, 

идва с бели снегове./2/

и на всичките деца, 

той подарък ще даде. /2/

 

пр. 

 

 

​​​​​​

 

 

​​​​

© Иван Бодуров Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Коледна песен »

12 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??