13.04.2018 г., 1:07 ч.

Чудо 

  Поезия
854 2 0

Ето Иисус Христос воскресе

и чудо случи се във празничната нощ

знаех си и вярвах че Бог и мене ме обича

а преди си мислих че със мен е твърде лош. 

 

Прости ми Боже зная понякога не бях добра

отричах се много от теб когато тъжеше моята душа

 

И ми се пречупваха крилата и падах,  и да мечтая

забравих какво е това

и някак си изгубих това позитивното момиче

което някога обичаше света

 

А сега ми се идва пред всички да изкрещя, 

че аз съм от Бог благословена и той ми върна радостта

 

Да бъдеш бъдеща майка на всички пожелавам това

това чуство е Дар от Бога и аз благодарна съм сега

 

Обичам живота обичам си и любовта

и вярвам че един ден винаги идва справедливостта

 

Нека бъдем добри и да ценим всички моменти

който правят щастлива нашата душа

защото най ценните неща в живота

нямат никаква цена

 

© Teodora gospodinova Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Великден »

25 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??