21.01.2022 г., 21:23 ч.

Чудо 

  Поезия
301 1 3

В косите ти, ветровете ще сплитам.

В дланите, спомени ще събирам.

А очите  в тишини ще потапям

амброзия по устните ще се стапя

 

С две ръце ще те милвам безспирно,

както грънчар своето творение дивно.

И бавно… ще те вая с пръсти

в трепета на дихания къси.

 

В нощния хлад ще пируват телата

слети в едно, пиещи еликсира до дъно

достигнали апогея с крилата си,

потръпващи от любовното чудо

 

В утрото с полъха на щастливият миг

усмивка  ще слее душите звънливи

с отпечатъка на трептящия стих:

Любовта е чудо…чудо…чудо...

© Валя Сотирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??