20.04.2011 г., 21:51 ч.

Чудовище 

  Поезия
663 0 0

Чудовище създаде, баце!

 

Поезия за кошчето

на килограм.

Ефектът -

той за никъв ***

не става.

 

Остана само

творчеството кухо

на хората

да прави смях...

 

Чудовището -

то се гръмна.

 

© Тони Бортолаци Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??