Apr 20, 2011, 9:51 PM

Чудовище 

  Poetry
664 0 0

Чудовище създаде, баце!

 

Поезия за кошчето

на килограм.

Ефектът -

той за никъв ***

не става.

 

Остана само

творчеството кухо

на хората

да прави смях...

 

Чудовището -

то се гръмна.

 

© Тони Бортолаци All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??