1.02.2018 г., 9:48 ч.

Чудя се 

  Поезия » Хумористична
521 0 0

 

 

Не знам - дали да се засмея

или заплача, може би от срам,

че обърквам НЕГО с НЕЯ.

и НЕЯ с НЕГО... Ох, не знам!

 

Обърквам се, немаловажно,

от ,,третия” (наречен) пол.

Срещам,,маце”, доста снажно,

със брада, мустак набол.

 

Дрехите - полуоскъдни,

сабото - на небръснат крак.

,,Полуоските” си гръдни

Той-Тя ,,надул” би… Само... как!

 

Маниерът:  на актриса,

(треторазрядна) - в епизод.

И теб ли от ,,таквоз” те втриса,

дето няма пол и род?

 

 




 

 

© Донка Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??