Не знам - дали да се засмея
или заплача, може би от срам,
че обърквам НЕГО с НЕЯ.
и НЕЯ с НЕГО... Ох, не знам!
Обърквам се, немаловажно,
от ,,третия” (наречен) пол.
Срещам,,маце”, доста снажно,
със брада, мустак набол.
Дрехите - полуоскъдни,
сабото - на небръснат крак.
,,Полуоските” си гръдни
Той-Тя ,,надул” би… Само... как!
Маниерът: на актриса,
(треторазрядна) - в епизод.
И теб ли от ,,таквоз” те втриса,
дето няма пол и род?
© Донка Колева All rights reserved.