8.04.2008 г., 13:45 ч.

Чух... 

  Поезия » Любовна
593 0 9

Чух
как розите,
от едри капки натежали,
изплакаха.
Не.
Не е дъжд,
нито пък роса,
а на мълчанието думите,
от които цветята
свеждат глави
и сребреят в нощта.

Дали
розите проплакаха
или чух
въздишката ти...




© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??