Apr 8, 2008, 1:45 PM

Чух... 

  Poetry » Love
592 0 9

Чух
как розите,
от едри капки натежали,
изплакаха.
Не.
Не е дъжд,
нито пък роса,
а на мълчанието думите,
от които цветята
свеждат глави
и сребреят в нощта.

Дали
розите проплакаха
или чух
въздишката ти...




© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??