29.09.2013 г., 14:33 ч.

Чуй ме 

  Поезия » Любовна
966 1 10

Целувай ме, 

                       целувай ме,

                                             целувай ме!

Прегръщай ме, жадувай ме, зови ме! 

Омайвай ме, отпивай ме, люби ме,

не назовавай любовта със друго име.


Обичай ме,

                     обичай ме,

                                         обичай ме!

Изгаряй мостовете за обратно връщане!

Води ме под ефирната дъга от нежни мигове,

обвивай ме със слънчеви горещи плащове.


Искай ме, 

                   искай ме,

                                     искай ме!

В сърцето си със обич заключи ме!

Отдавай се, отдавай се, отдавай се

на парещия порив на кръвта ни жива.



29 септември 2013 год.

© Таня Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??