Sep 29, 2013, 2:33 PM

Чуй ме 

  Poetry » Love
970 1 10

Целувай ме, 

                       целувай ме,

                                             целувай ме!

Прегръщай ме, жадувай ме, зови ме! 

Омайвай ме, отпивай ме, люби ме,

не назовавай любовта със друго име.


Обичай ме,

                     обичай ме,

                                         обичай ме!

Изгаряй мостовете за обратно връщане!

Води ме под ефирната дъга от нежни мигове,

обвивай ме със слънчеви горещи плащове.


Искай ме, 

                   искай ме,

                                     искай ме!

В сърцето си със обич заключи ме!

Отдавай се, отдавай се, отдавай се

на парещия порив на кръвта ни жива.



29 септември 2013 год.

© Таня Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??