27.08.2019 г., 9:04 ч.

Чуй ме 

  Поезия » Любовна
532 1 4

Четирилистна детелина

търсех из тревата, 

но така аз там не я открих...

На молбата ми за щастие -

теб изпрати ми съдбата -

ти мой стих.

ти мое нежно вдъхновение,

опора моя, моя драка...

Ах, да,

не веднъж пронизваха ме

твоите бодли...

Мечтание ти мое,

в нощта по звездите 

изпращам ти моите целувки.

Сълзата ми гореща, 

вятърът отвя,

дано при теб я донесе.

Глътни я мое свидно птиче!

И нека любовта ми,

изплакана в таз сълза

да стопли душата и сърцето ти.

Чуй ме!

Аз искам на целия свят да изкрещя: 

"Обичам те! Обичам те! Обичам те!"

© МД Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??