30.12.2012 г., 11:26 ч.

Чуй сърцето си 

  Поезия » Друга
1311 0 0

Където те потегли, там отивай.

Сърцето слушай! То прекрасно знае

без карта даже лесно да открива

началото на любовта... и края ù.

 

Ако го следваш, то ще те закриля

и ще ти свети, пълно с обич в мрака,

ще те подкрепя, даже и безсилно,

щом тръгнеш, търпеливо ще те чака.

 

Излъжеш ли го, болно ще се свие

като уплашено и мокро кýтре.

Внезапно може би ще спре да бие

и с писък ще зачеркне твойто утре.

 

Но ако предан си му истински, тогава

не ще те предаде дори на йота.

Послушай го! Сърцето заслужава.

Най-верният и чист компас в живота.

 

 Listen to Your Heart Roxette

 http://www.vbox7.com/play:98dc36e3&al=2&vid=237425

 

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??