Където те потегли, там отивай.
Сърцето слушай! То прекрасно знае
без карта даже лесно да открива
началото на любовта... и края ù.
Ако го следваш, то ще те закриля
и ще ти свети, пълно с обич в мрака,
ще те подкрепя, даже и безсилно,
щом тръгнеш, търпеливо ще те чака.
Излъжеш ли го, болно ще се свие
като уплашено и мокро кýтре.
Внезапно може би ще спре да бие
и с писък ще зачеркне твойто утре.
Но ако предан си му истински, тогава
не ще те предаде дори на йота.
Послушай го! Сърцето заслужава.
Най-верният и чист компас в живота.
Listen to Your Heart Roxette
http://www.vbox7.com/play:98dc36e3&al=2&vid=237425
© Нина Чилиянска All rights reserved.