29.08.2006 г., 9:01 ч.

Чуй това! 

  Поезия
634 0 1
Обичах те, и?
Вярвах ти, а смисъл имаше ли?
Поверих ти всичко мое
и за какво - за предателството твое...
Разкарай се от мен,
от живота ми,
и дори и за миг не си мисли
да се обръщаш назад!
Независимо от теб
продължавам напред.
Дали вярваш или не
хич не ме--------!
Защо го правя?
Защото ти не заслужаваш
и сълзите, и болката,
та дори и омразата.
Не залужаваше нищо от мен,
затова аз продължавам без теб.
Отново ще се смея.
искаш ли да знаеш защо?
Заради мен и живота,
който нямах шанса да изживея,
заради всички онези
мигове, които ми открадна.
От тук нататък живота си е само мой!
Дано, когато осъзнаеш
какво загуби да не съжаляваш,
защото аз никога не ще направя
това за теб,чу ли?
От мен няма да получиш
нищо освен нищото, което ми даде ти!
Май този път си научих урока, нали?

© Алекс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??