12.01.2015 г., 23:00 ч.

Чужда 

  Поезия
440 0 2

С тебе във съня съм блудствал,
забивал съм си ноктите до кокал...
и безсилна си в деня да чувстваш,
да обичаш повече не можеш.


С тебе във съня съм блудствал,
забивал съм си ноктите до кокал...
тъй после във деня те пускам,
но вече чужда си за мен, за Бога!

© Аз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??